office@uniformebucatari.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00
>>

Despre noi

Cu ce ne ocupam?

Noi facem mai mult decat productie de uniforme in serie… Noi cream o imagine... Suntem un atelier de croitorie specializat in productie imbracaminte de lucru la comanda de cea mai buna calitate.

UniformeBucatari.ro este un atelier de productie uniforme HORECA si vestimentatie profesionala, situat in sector 1 Bucuresti, care ofera atat servicii de croitorie uniforme la comanda sau in serie, reparatii imbracaminte de lucru cat si servicii de personalizare prin broderie computerizata.

UniformeBucatari.ro este specializat in special in productie de uniforme HORECA si medicale, oferind urmatoarele produse si servicii:

 • Uniforme de lucru pentru bucatari si chef(i) - bandane, bonete, sepci, esarfe, sorturi, tunici si jachete bucatari;
   
 • ​Uniforme de lucru pentru pub-uri, baruri si restaurante - sorturi, pantaloni, camasi, veste pentru ospatari si barmani;
   
 • Uniforme de lucru pentru receptie hotel - pantaloni, camasi, veste, sacouri sau constume pentru receptioneri si bellboy;
   
 • Uniforme de lucru pentru centre Wellness si SPA - bluze medicale, halate si pantaloni;
   
 • Servicii de personalizare prin broderie computerizata;
   
 • Retusuri si reparatii uniforme.

In atelierul nostru vei gasi o echipa de profesionisti, entuziasta, formata din designeri, tiparisti, croitori si confectioneri cu experinta in croitorie, pregatita oricand sa te ajute atat in conceperea unei uniforme personalizate cat si pentru reparatii sau modificari ale uniformelor de lucru pe care deja le aveti, cum ar fi schimbat fermoarul sau capsele unei camasi, tunici sau jachete, scurtarea unei perechi de pantaloni etc.

Am conceput si dezvoltat un nou concept, Atelierul de productie ALL IN ONE - „Toate serviciile sub acelasi acoperis...”, menit sa aduca un sprijin real clientilor sai, astfel UniformeBucatari.ro a devenit atelierul de croitorie ideal, in care gasiti toate activitatiile necesare productiei de uniforme, precum: design si conceptie, tipare, croitorie si productie, reparatii haine de lucru pe care le detineti deja, pana la personalizarea lor prin broderie computerizata.

Cu o vasta experienta in arta croitoriei, noi cei de la UniformeBucatari.ro am decis sa ducem la un alt nivel si sa dam un alt inteles ideii de Atelier de productie. Punem in prim plan design-ul, confortul, eficienta si calitatea deosebita a materialelor oferite clientilor nostri, fara a omite insa raportul calitate-pret. Atelierul UniformeBucatari.ro este dotat cu utilaje moderne si performanete oferind astfel servicii de productie vestimentara si personalizare prin broderie, la cele mai inalte standarde de calitate.

La UniformeBucatari.ro fiecare client beneficiaza de o metoda de lucru diferita in acord cu imaginea sa, tinand cont de nevoile sale. Punem accent pe un mod de lucru personalizat si atentie la detalii.