office@uniformebucatari.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00
>>

Termeni si Conditii

TERMENI, CONDITII GENERALE.

Inainte de a folosi website-ul nostru, avem rugamintea sa parcurgeti termenii si conditiile enumerate mai jos. Toti utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui website sunt subiectul unor termeni si conditii asa cum acestea sunt descrise in continuare si a altor legi aplicabile conform legislatiei in vigoare. In lipsa unui a...

Inainte de a folosi website-ul nostru, avem rugamintea sa parcurgeti termenii si conditiile enumerate mai jos. Toti utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui website sunt subiectul unor termeni si conditii asa cum acestea sunt descrise in continuare si a altor legi aplicabile conform legislatiei in vigoare. In lipsa unui acord asupra acestora, avem rugamintea de a nu utiliza acest website.

Prin termenii de mai jos, se intelege:

Utilizator(ul) este persoana care acceseaza website-ul www.uniformebucatari.ro si care accepta termenii, conditiile generale de utilizare si clauzele speciale de croitorie uniforme la comanda.

Client(ul) este persoana care acceseaza website-ul www.uniformebucatari.ro, accepta termenii, conditiile generale de utilizare, clauzele speciale de croitorie uniforme la comanda si care initiaza o comanda.

Website(ul) este adresa www. pe care va aflati in acest moment (www.uniformebucatari.ro).

Atelier(ul) este S.C. AMAX TAILORING S.R.L. cu punct de lucru in Bucuresti, str. George Calinescu, nr. 27, bl. 17A, sc. 1, ap. 03 - sector 1, proprietarul website-ului www.uniformebucatari.ro.

Comanda este un document electronic (email, factura proforma, factura fiscala), generat ca urmare a accesarii website-ului, de catre client si care intervine ca mijloc de comunicare intre atelier si client.

Contract(ul) este comanda confirmata de catre atelier prin intermediul website-ului, prin care este de acord sa livreze clientului produse si servicii, iar clientul este de acord sa efectueze plata acestora si sa le primeasca.

Prin accesarea, utilizarea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, informatii sau servicii prin intermediul website-ului, utilizator-ul/ client-ul, este de acord si consimte sa respecte Termenii, Conditiile Generale si Clauzele de croitorie uniforme la comanda.
​
Termenii, conditiile si clauzele de croitorie uniforme la comanda reprezinta contractul intre client si companie.

Termenii si conditiile generale pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului website.
 

arata mai mult

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui website (texte, imagini grafice, poze, etc) este proprietatea S.C. AMAX TAILORING S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris, a unor parti din continutul website-ului nostru se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul acestui website (texte, imagini grafice, poze, etc) este proprietatea S.C. AMAX TAILORING S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris, a unor parti din continutul website-ului nostru se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care semnalati anumite probleme/ sugestii legate de continut, va rugam sa ne sesizati acest aspect la adresa de email office@uniformebucatari.ro cu titlul "Continut", si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Atelierul isi rezerva dreptul de a nu fi considerata responsabila pentru corectitudinea, integralitatea sau calitatea informatiilor furnizate pe acest site. Reclamatile legate de responsabilitatea pentru prejudiciile cauzate de utilizarea informatiilor furnizate, fie ele incomplete sau incorecte, nu vor fi acceptate.

Parti ale paginilor sau intregul continut al site-ului pot fi imbogatite, modificate sau sterse complet sau partial de catre companie fara un anunt prealabil.

arata mai mult

SECURITATEA DATELOR PERSONALE - CONFIDENTIALITATE

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor si/ sau a serviciilor comandate.
Toate datele si informatiile de orice natura furnizate de catre client vor ramane in proprietatea atelierului si pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al atelierului si...

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor si/ sau a serviciilor comandate.
Toate datele si informatiile de orice natura furnizate de catre client vor ramane in proprietatea atelierului si pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al atelierului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. Clientul nu va dezvalui unei terte parti nici una dintre informatiile primite din partea atelierului. Orice defaimare sau informatii publice daunatoare companiei pot conduce la litigii si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.
 

arata mai mult

PROCESAREA COMENZILOR SI CLAUZE SPECIALE DE CROITORIE LA COMANDA

Lansarea unei comenzi se face prin: formularul de comanda existent in pagina de produs al website-ului sau email - office@uniformebucatari.ro. Prin lansarea unei comenzi, clientul este de acord cu mijlocul de comunicare atat prin email cat si telefonic.

Pentru a putea fi onorata o comanda, clientul trebuie sa completeze toate campurile cu datele so...

Lansarea unei comenzi se face prin: formularul de comanda existent in pagina de produs al website-ului sau email - office@uniformebucatari.ro. Prin lansarea unei comenzi, clientul este de acord cu mijlocul de comunicare atat prin email cat si telefonic.

Pentru a putea fi onorata o comanda, clientul trebuie sa completeze toate campurile cu datele solicitate.
Inainte de efectuarea comenzii, clientul trebuie sa consulte, informatiile despre produs si tabelul cu dimensiuni. In cazul in care in pagina de produs nu exista un tabel cu dimensiuni, clientul va solicita unul.

Dupa lansarea comenzii, clientul va primi pe adresa sa de e-mail, un raspuns legat de disponibilitatea produsului/ serviciului solicitat, clauzele de croitorie uniforme la comanda, termen si modalitate de livrare, instructiuni cu privire la modalitatea de plata si documentul fiscal - factura. In cazul in care exista neclaritati legate de comanda, clientul va fi contactat telefonic, de catre un reprezentant al website-ului.

O comanda este considerata ferma, numai dupa efectuarea platii si transmiterea ei de catre client, pe email-ul: office@uniformebucatari.ro

CLAUZELE DE CROITORIE LA COMANDA:

1. Acceptarea atat a ofertei cat si a clauzelor, se considera comanda ferma cu titlu de contract.

2. Pentru serviciile de croitorie uniforme, in regim de comanda, tarifele sunt calculate in functie de complexitatea comenzii.

3. Verificarea cantitativa si calitativa a obiectelor receptionate in atelier sau prin curier se face in momentul receptiei, in prezenta reprezentantului societatii noastre sau a agentului firmei de curierat.

4. Clientul are obligatia de verificare a obiectelor la receptionare si de constatare imediata a executiei serviciului. Nu se accepta reclamatii ulterioare receptionarii obiectelor. Daca clientul accepta receptionarea obiectului, orice sesizare ulterioara nu mai poate fi luata in considerare.

5. Obiectele nereceptionate in termen de 3 (trei) luni se considera abandonate si raman in proprietatea societatii noastre.

6. Clientul are obligatia de a sprijini societatea noastra in indeplinirea obligatiilor ce-i revin potrivit comenzii. Dupa aprobarea comenzii clientul nu poate sa modifice comanda fara a achita pretul comenzii initiale.

7. In cazul in care clientul anuleaza comanda sau refuza preluarea produselor, el datoreaza societatii noastre o penalizare de 100% din tariful sau pretul total al comenzii.

Acest regulament reprezinta un contract intre client si societatea noastra, deci este acceptat neconditionat de ambele parti.

Programul de preluare al comenzilor este: luni-vineri intre orele 09.00-18.00, livrarea urmand a se efectua luni-vineri intre orele 09.00-17.00, prin curier. In cazul in care doriti mai multe amanunte, ne puteti trimite un email - office@uniformebucatari.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon - 0755123803.
 

arata mai mult

PRETURI SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR SAU A SERVICIILOR

Preturile prezentate pe website sunt exprimate in RON si includ TVA.
Atelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si serviciile disponibile pe website, fara a notifica utilizatorul sau clientul. Produsele sau serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. In absenta unui produs, in ...

Preturile prezentate pe website sunt exprimate in RON si includ TVA.
Atelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si serviciile disponibile pe website, fara a notifica utilizatorul sau clientul. Produsele sau serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. In absenta unui produs, in urma unei comenzi, clientul va fi imediat informat, iar stocul va fi completat in urma planificarii productiei, termenul de livrare in acest caz poate fi de la 15 zile la 21 zile lucratoare. De asemenea, clientul nu poate cere despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa materialului sau a accesoriilor din stocul la furnizorilor).
 

arata mai mult

METODE DE PLATA

In cazul produselor disponibile pe stoc, plata se poate face asfel:
- plata integrala, inainte de livrare, prin: ordin de plata, depunere la ghiseul bancar in contul indicat pe factura sau numerar in atelier. Dupa efectuarea platii, dovada trebuie trimisa la adresa de e-mail office@uniformebucatari.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa con...

In cazul produselor disponibile pe stoc, plata se poate face asfel:
- plata integrala, inainte de livrare, prin: ordin de plata, depunere la ghiseul bancar in contul indicat pe factura sau numerar in atelier. Dupa efectuarea platii, dovada trebuie trimisa la adresa de e-mail office@uniformebucatari.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii
- plata ramburs, cu numerar la primirea produselor comandate prin curier.

In cazul produselor si comenzilor personalizate, plata astfel:
- avans de 50% necesar inceperii productiei,
- diferenta de 50% inainte de livrare in baza receptiei de cantitate si calitate efectuate in atelier sau la livrare prin curier.

Cheltuielile de livrare si transport a produselor comandate vor fi suportate de cumparator.
 

arata mai mult

LIPSA GARANTIILOR

Intreg continutul acestui website poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.
 

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Utilizarea acestui site este in totalitate pe riscul dumneavoastra.
 

LEGISLATIE APLICABILA

Aceste conditii si utilizarea acestui website sunt guvernate de legile din Romania. Orice litigiu aparut intre client si website-ul www.uniformebucatari.ro, va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.