office@uniformebucatari.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00


Croitoria de uniforme la comanda a devenit un „Must-have” al industriei HORECA, din ce in ce mai cautata pe zi ce trece. Intr-o lume in care numai imaginea conteaza, o tinuta profesionala impecabila creata pe masura angajatilor dvs., poate fi elementul care va diferentiaza de concurenta. UniformeBucatari.ro este atat un atelier de productie uniforme in serie cat si de croitorie la comanda tinute de serviciu deschis pentru a va ajuta ca imaginea dvs. sa fie cea care conteaza.

Alaturi de productia in serie a uniformelor, confectionam la comanda o multitudine de tinute profesionale cum ar fi: bonete, bandane, sorturi, naproane, pantaloni, jachete si tunici de bucatari sau pentru chef(i), tricouri, camasi, pantaloni, sorturi pentru ospatari si barmani, pantaloni, veste, sacouri sau costume pentru orice tip de receptie, fie de hotel, fie institutie medicala sau companie.

In propriul atelier, in sectia de design uniforme, fie ca va doriti o uniforma dupa un model propriu sau fie ca doriti realizarea unui nou tipar de croitorie special pentru angajatii dvs., va stam la dispozitie cu servicii de creatie si confectionare de tunici, sorturi, camasi, tricouri fuste, pantaloni, sacouri, paltoane etc.

De asemenea, in atelierul nostru confectionam pentru hoteluri sau pensiuni si alte articole cum ar fi: fete de masa, lenjerii de pat, perdele sau draperii indiferent de dimensiuni.

Atelierul de croitorie UniformeBucatari.ro se adreseaza in special clientilor business prin confectionarea de imbracaminte de lucru in domeniu medical si HORECA si produse promotionale atat cu materiale proprii de cea mai buna calitate, cat si cu materialele clientului.

Pentru comenzile personalizate, tarifele sunt individuale si se calculeaza in functie de complexitatea comenzii, a gradului de dificultate si de timpul alocat pentru realizarea ei. Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 18:00.

In galeria foto de mai jos, va prezentam cateva din lucrarile noastre:

 

Galerie foto uniforma medicala personalizata salon micropigmentare Oana Soare
Galerie foto uniforma personalizata medic stomatolog Clinica Art Implant
Galerie foto costum bucatar restaurant Bistro Mar by Alfredo Food
Galerie foto costum bucatar restaurant La Tuciuri
Galerie foto uniforma receptioner Grawe Romania
Galerie foto rochie hostess personalizata Pragmatic Play
Galerie foto uniforma de lucru cofetarie Zexe
Galerie foto camasa ospatar Inspire Lounge
Galerie foto tunica bucatar restaurant Le Vivier
Galerie foto tunici bucatari Aceea